Адреса кафедри: 21100, Вінниця, вул.Острозького,32, спорткомплекс, тел. (0432) 27-57-48

ЗБІРНИК НАУКОВИХ ПРАЦЬ
Фізична культура, спорт та здоров'я нації



У збірнику наукових праць з галузі фізичної культури і спорту висвітлюється теоретичні й прикладні аспекти фізичного виховання і спорту різних груп населення, медико-біологічні проблеми фізичного виховання та фізичної реабілітації, розкриваються закономірності спортивного тренування.

    Наукові напрями збірника:
  1. науково-методичні основи використання засобів фізичного виховання для підвищення працездатності і зміцнення здоров'я різних груп населення;
  2. сучасна система спортивного тренування та проблеми її вдосконалення;
  3. психологічні аспекти фізичного виховання і спорту;
  4. медико-біологічні проблеми фізичного виховання, фізичної реабілітації та спорту.

Робочі мови – українська, англійська, російська.


Вимоги до оформлення статті (Requirements for article) ...

Наша адреса:

Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського

вул. Острозького, 32, м. Вінниця, Україна, 21001

корпус № 1, поверх 1-й, к. 137.

Телефон: (0432) 26-52-40, вн.тел 2-82.

e-mail: fks@vspu.edu.ua

Редакційна колегія

Головний редактор: Костюкевич Віктор Митрофанович,

доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, заслужений тренер України, завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання та спорту Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

Детальніше ...

Відповідальний редактор: Кутек Тамара Борисівна,

доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, декан факультету фізичного виховання і спорту Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Відповідальний редактор: Данчук Петро Степанович,

кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання та спорту Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

Члени редакційної колегії:

  • Фурман Юрій Михайлович, доктор біологічних наук, професор , завідувач кафедри медико-біологічних основ фізичного виховання і фізичної реабілітації Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.
  • Ахметов Рустам Фагімович, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання Житомирського державного університету імені Івана Франка.
  • Драчук Андрій Іванович, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання та спорту Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.
  • Яковлів Володимир Леонтійович, кандидат педагогічних наук, доцент, декан-директор інституту фізичного виховання і спорту Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.
  • Борисова Ольга Володимирівна, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, завідувач кафедри спортивних ігор Національного університету фізичного виховання і спорту України.
  • Дяченко Андрій Юрійович, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, завідувач кафедри теорії та методики спортивної підготовки та резервних можливостей спортсменів Національного університету фізичного виховання і спорту України.
  • Козіна Жанетта Леонідівна, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, завідувач кафедри спортивних ігор Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.
  • Єдинак Геннадій Анатолійович, доктор наук з фізичного виховання і спорту, професор, завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання Львівського державного університету фізичної культури.
  • Куц Олександр Сергійович, доктор педагогічних наук, професор кафедри теорії і методики фізичного виховання Херсонського державного університету.
  • Врублевський Євгеній Павлович, доктор педагогічних наук, професор Поліського державного університету (Білорусь).
  • Пшибильський Войцех, доктор наук з фізичного виховання і спорту, ректор Академії фізичного виховання і спорту в Гданську (Польща).
переглядів:   8052
2020 © ВДПУ